Stomatoloski centar Jovsic

Dogovor

dir.wienna - Profil oglašavača

Lokacija:
16/04/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 312
ID: 8503
27/04/2017

Kupujem prodajem oglas
Stomatoloski centar Jovsic


Naša stomatološka ordinacija koristi digitalne tehnologije i moderne materijale renomiranih proizvođača sa ciljem da Vašim zubima povratimo zdravlje, Vašem osmehu lepotu. Uvek smo u toku sa najsavremenijim trendovima u stomatologiji.


Usluge koje pruža naša stomatološka ordinacija:  • besplatan pregled

  • preventiva

  • dečiji stomatolog

  • lečenje zuba

  • vađenje zuba

  • estetske bele plombe

  • beljenje zuba

  • keramičke krunice i  mostovi

  • totalne, parcijalne klasične i parcijalne vizil proteze


Korišćenje novih tehnologija u našoj ordinaciji nam omogućava da povećamo komfor naših pacijenata, da unapredimo edukaciju i obezbedimo siguran i efektivan tretman. Naša ordinacija koristi opremu i materijale koja to izvrsno dokazuju.


Tu smo za Vas zdrav I lep osmeh.


Vise informacija na : http://www.stomatologjovsic.rs/


Kontakt tel: 011 / 2341460 ;  063/8331858
Kontakt telefon: 0112341460
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
dir.wienna
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org