Oglas prvi na Google

Kako da moj oglas prvi na Google bude brzo i besplatno ?

Dobro je poznata uloga SEO optimizacija i njen efekat. Seo optimizacija važi za svaki sajt koji se nalazi u Gugl bazi i bazama ostalih poznatih svetskih pretraživača web-a. Cilj svakog vlasnika sajta je da njegov web sajt bude prvi na Guglu. To se može ostvariti na dva načina i to prvo kao plaćeni oglas preko Adwords-a i pomoću optimizacije sajta. Edvords oglašavanje je brzo i plaća se recimo po kliku ili broju prikaza, dok je optimizovanje sajta proces koji traje sve vreme dok je sajt online, vidljiv pretraživačima. Cena optimizacije sajta je stvar dogovora.

Oglasnik Prodajem Kupujem želi da se vaši oglasi vide što duže, da budu istaknuti u rezultatima pretrage na internetu i da vi kao oglašavač imate korist od oglašavanja.

Cela priča se zasniva na tome da vi kao prodavac ili neko ko nudi usluge pronađe ljude kojima je potrebno ono što vi nudite. Kada je taj cilj ostvaren onda je svima jasno da je oglašavanje bilo uspešno.

Mi smo za sve Vas pripremili veoma jednostavno uputstvo kako da vaš oglas bude prvi na Google i to potpuno besplatno !

 

Da, zaista. Nije u pitanju nikakva marketing kampanja koja zahteva plaćanje oglasa ili SMS oglas od 200, 500  i više dinara.

 

Bez plaćanja za OGLAS na 1000 stranica, Facebook kampanja, Google Adwords, dodavanje oglasa na blog ili forum , komentar, link sistem. POSLOVNI DIREKTORIJUM ...  Mi vaš oglas optimizujemo i postavljamo da bude PRVI NA GOOGLE BESPLATNO.

 

Ako želite da vaš oglas bude prvi na Google, prilikom dodavanja oglasa, čitko i jasno popunite sva polja koja smo vam ponudili.

 

Sledeća jako bitna stvar je da popunite detaljno polje "Opis oglasa"  jer ćemo vaš oglas optimizovati na osnovu kompletnog

teksta koji budete napisali. Što bolji tekst napišete, veća je verovatnoća da će vaš oglas biti prvi u rezultatima pretrage. Izbegavajte kopiranje oglasa u celosti sa drugih oglasnika. Budite originalni, jer ako se budete razlikovali od drugih bićete zapaženi !

 

To zapravo znači da je dobro da napišete što više detalja vezanih za vaš oglas, opis, lokaciju, mejl ili telefon, kao i ispod oglasa tagove ... napomenu, zahteve, vreme za kontaktiranje, tip  oglasa ... itd.

 

Takođe, imajte na umu i opcije kod dodavanja oglasa:

 

1. Dodajte cenu u dinarima ali i u eur valuti ( cena ili vrednost oglasa). 1 eur, 100 eur, 1000 eur ... itd.

 

2. Ako u polje za cenu upišete vrednost (0), vaš oglas biće objavljen kao "Besplatno". Pazite da li zaista želite da prodate nešto besplatno, jer to je onda poklon :).

 

3. Ako u polje za cenu ne upišete ništa (ostavite prazno), oglas će biti objavljen kao "Po dogovoru".

Možete eksperimentisati sa oglasima koliko želite, sve dok ne postignete očekivani uspeh.

Napomena: bilo kakav vid spamovanja na PK portalu biće kažnjen brisanjem naloga. To znači da ako sa jedne IP adrese načinite spam, više nikada nećete moći da pristupite našem portalu sa tog mesta. U slučaju dva spama sa različitih IP adresa a sličnih oglasa ili sličnih pseudonima, bićete trajno blokirani. Zato vas molimo da ovu napomenu shvatite kao našu molbu za poštovanjem pravila korišćenja oglasa prodajem kupujem

Kako da moj oglas bude prvi na Google  ?

 

 

 

 

 


Copyright © 2020 |   Sva prava zadržana |   www.prodajemkupujem.org |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - oglasite, kupite i prodajte