Poliklinika Cukanic

Dogovor

dir.wienna - Profil oglašavača

Lokacija:
16/04/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 312
ID: 9181
21/08/2017

Kupujem prodajem oglas

Poliklinika Cukanić brine o zdravlju cele porodice. Bavimo se prevencijom, dijagnostikom, lečenjem i praćenjem zdravstvenog stanja odraslih i dece. Preglede obavljamo u savremeno opremljenom prostoru, a po potrebi se organizuju i kućne posete pacijentima. Pored pregleda po indikacijama, vršimo i redovne sistematske preventivne preglede sa velikim brojem dijagnostičkih procedura. Za kardiološke preglede aktivnih sportista postoje posebni uslovi.


Naš stručni tim, specijalisti interne medicine , kardiologije, radiologije i ginekologije zahvaljujući stalnom usavršavanju, tradiciji i bogatom lekarskom iskustvu, u saradnji sa kolegama svih drugih specijalnosti kontinuirano brine o zdravlju svojih pacijenata.


 


Sve na jednom mestu:


 


Digitalna radiografija: CT dijagnostika, rendgen dijagnostika, mamografija


3D i 4D ultrazvučna dijagnostika


Interna medicina


Kardiologija i vaskularna medicina


Gastroenterologija sa endoskopskom dijagnostikom


Ginekologija


Pulmologija


Alergologija i imunologija


Endokrinologija


Infektivne bolesti


ORL


Neurologija


Psihijatrija


Ortopedija


Pedijatrija


Laboratorija


Sistematski pregledi


Pregledi sportista


Kućne posete pacijentima


 


“Od sumnje do dijagnoze u istom danu!”


Vše informacija na našoj web strani: http://www.poliklinikacukanic.rs


Kontakt telefoni:  063/386125 ; 013/837300Kontakt telefon: 063386125
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
dir.wienna
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org