Folinomel Preparat Protiv Policisticnih jajnika

3000 rsd

Aleksandar - Profil oglašavača

Lokacija:
28/12/2016
Novi kupujem prodajem oglasi: 704
ID: 8161
08/03/2017

Kupujem prodajem oglas

FOLINOMEL je dijetetski proizvod koji u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terpije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma. Rešavanjem ovih tegoba, između ostalog, kod pacijenata se ublažava i maljavost, kao i pojava akni.


Pakovanje: 20 kesica (80g - jedna kesica 4g)


Sastav: mioninozitol, melatonin, folna kiselina


Doziranje i način upotrebe: Odrasli 1 kesica dnevno. Sadržaj kesice razmutiti u čaši vode i popiti.


Važne napomene: Folinomel nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane. Proizvod se mora koristiti uz lekarski nadzor. Za više informacija kosultujte se sa vašim lekarom i farmaceutom.


Upozorenje: Proizvod nije za paranteralnu upotrebu. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Folinomel nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina.


Odobrilo Ministarstvo zdravlja R. Srvije, rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine Kontakt telefon: 0693699369
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Aleksandar
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org