Stomatoloska ordinacija Kladovo

Dogovor

dir.wienna - Profil oglašavača

Lokacija:
16/04/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 311
ID: 8857
01/07/2017

Kupujem prodajem oglas

Stomatoloska ordinacija Dental  vam pruza kompletnu stomatolosku uslugu:


Nalazimo se u Kladovu  gde vec dugi niz godina sa velikim uspehom pruzamo najkvalitetnije stomatoloske usluge svih vrsta. Uz veliku strucnost  i najsavremenije aparate koristimo i najkvalitetnije materijale za najbolje rezultate.


Usadjivanje zuba


Implantacija


Oralna protetika


Bezmetalna keramika


Porcelanske plombe


 


Zahvaljujuci konstantnom strucnom usavrsavanju kao i pracenjem svetskih trendova i dostignuca u stomatologiji, ordinacija  Dental vam predlaze  najbolje resenje u datom trenutku.


DOBRODOSLI!


Dr Verica Vasić - spec. bolesti zuba i endodoncije


Kontakt tel:


064/2632044 ; 069/1891961


Stomatoloska ordinacija Dental KladovoKontakt telefon: 0642632044
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
dir.wienna
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org