Povoljna izrada i održavanje Web sajtova

50 €

Marko Božić - Profil oglašavača

Lokacija: Bosna i Hercegovina
11/05/2017
Novi kupujem prodajem oglasi: 4
ID: 8586
11/05/2017

Kupujem prodajem oglas

Profesionalna i povoljna izrada web sajtova, blogova i online prodavnica. Sajtovi i online prodavnice koje izrađujem rade na svim uređajima, od mobilnog telefona do kompjutera.


Izrada od 50 € pa naviše, cena se koriguje u zavisnosti od Vaših potreba.


• Gratis obuka za samostalno održavanje sajta na kojoj možete naučiti osnove samostalnog vođenja sajta. Dužina obuke zavisi od toga koliko je Vaš sajt zahtevan. Najkraća obuka traje sat vremena.


Sajtove koje sam izradio u skorije vreme možete pogledati na sledećim link adresama:
www.dohvatizvezde.com
www.skolasrece.rs
www.bluedragons.rs


Programiranjem se bavim četiri godine, a samom izradom sajtova kontinuirano se bavim poslednjih godinu ipo dana. Takođe u zavisnosti od dogovora postoji mogućnost i da Vam održavam sajt.
Dodatne informacije bozicmarko35@gmail.com


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Marko Božić
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org