Besplatna pomoć na putu

Dogovor

Netprodaja - Profil oglašavača

Lokacija: Bosna i Hercegovina
13/01/2018
Novi kupujem prodajem oglasi: 28
ID: 9968
13/02/2018

Kupujem prodajem oglas

Maxi Pomoć Na Putu za svoje članove nudi besplatnu pomoć na putu bez ograničenja.


Sve što je potrebno je da se učlanite u naš sistem besplatne pomoći na putu. Učlanjenjem dobijate mogućnost da:


·         Dobijete besplatnu pomoć na putu bez ograničenja u broju poziva u toku godine (uvek kada Vam je pomoć na putu potrebna zovete Maxi pomoć na putu)


·         Bez ograničenja u kilometraži (Maxi pomoć na putu pokriva sve zemlje bivše Jugoslavije kao i zemlje u okruženju: Mađarska, Rumunija, Bugarska, Grčka, Italija, Austrija...)


·         Nema ograničenja u starosti vozila (Maxi pomoć na putu je dostupna i za vozila koja su starija od 10 godina)


·         Čalanarinu možete plaćati u ratama a punopravno članstvo počinje da važi već posle uplate prve rate


·         Popust od 20% na intervencije u Maxi servisu


·         Popust od 20% na sledeću članarinu ukoliko u toku godine niste imali  pozive


Pozovite Maxi broj 063 888 1 999


 


Posetite naš sajt  www.maxi.beokulvip.com


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Netprodaja
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org