Upis u BESPLATNU promo školicu programiranja na 4 lokacije

1 rsd

Smile - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
16/11/2017
Novi kupujem prodajem oglasi: 4
ID: 10422
06/06/2018

Kupujem prodajem oglas

Školica programiranja "Smile" vrši upis polaznika u besplatnu promo školicu u Jagodini, Beogradu, Novom Beogradu i Novom Sadu, za uzrast od 6 do 14 godina.


 


Period trajanja je dve nedelje a početak naredne generacije planiran je u narednih mesec dana. Pozivamo roditelje da prijave decu na obuku koja će im doneti znanje za budućnost.


 


Prijavite dete za grad koji želite putem formulara koji se nalazi na linku ispod.


 


Beograd: http://www.smilecode.org/besplatna-promo-skolica-programiranja-smile-u-beogradu-palilula/


 


Novi Beograd: http://www.smilecode.org/besplatna-promo-skolica-programiranja-smile-na-novom-beogradu/


 


Novi Sad: http://www.smilecode.org/besplatna-promo-skolica-programiranja-smile-u-novom-sadu/


 


Jagodina: http://www.smilecode.org/besplatna-promo-skolica-programiranja-smile-u-jagodini/


 


Za dodatne informacije pozovite na broj 063627987 ili pišite putem e-maila info@smilecode.orgKontakt telefon: 063627987
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Smile
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org