Nekretnine

Vozila

Kućni ljubimci

Usluge

Sve za stan, kuću...

Građevinarstvo

Mašine i alati

Odeća,obuća,dodaci

Računari

Telefoni

Audio,TV, foto

Poljoprivreda

Sport i rekreacija

Sve za decu

Posao

Muzika i instrumenti

Zdravstvo

Odmor & Turizam

Firme

Ostali oglasi

Prati oglas Objavljeno: Pre 2 godina Srbija, Srbija, RS

Preuzimanje firmi u blokadi

Besplatno

Opis 163 puta viđen oglas

Ukoliko su problemi Vaše firme  finansijske prirode ili se firma nalazi u blokadi, mi Vam možemo pomoći da dođete do rešenja.


Obezbeđivanje kompletne dokumentacije- izrada svih vrsta promena , kao i overa ugovora u sudu- preregistracija u Agenciji za privredne registre (APR).


Preuzimanje preduzeća i njihovih zaduženja u skladu sa zakonom bez obzira na iznos dugovanja koji imate i od strane koga je ono nastalo.


Snosimo kompletne troškove plaćanja taksi u sudu prilikom overe ugovora o prenosu udela, kao i taksi u APR-u (sve vrste promena).


Budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo u najkraćem roku i na najbolji način pokušati da rešimo probleme Vaše firme i odgovorimo na sva Vaša pitanja i zahteve.


 


 


(+381)  62 83 633 51


 

Dodatne informacije

Kontakt telefon: 0611670145
Kupi i prodaj sigurno! Izbegavajte prevare tako što ćete kupovati/prodavati lokalno i plaćati pouzećem. Kupovina i prodaja se obavlja na neki od načina koji se dogovora međusobno između prodavca i kupca, pri čemu su oglašivači dužni da pruže apsolutno tačne informacije o sebi i robi i uslugama koje oglašavaju. Nikada nemojte koristiti neproverene sisteme za plaćanje niti kupovinu obaviti pre nego što proverite sve detalje oglašivača.

Komentari 0

Nema komentara