Novogodišnja predstava za decu

Dogovor

Decica - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
05/12/2016
Novi kupujem prodajem oglasi: 2
ID: 7469
05/12/2016

Kupujem prodajem oglas

Studio za animaciju dece Vesela družina "Dečica" je i ove godine osmislio i organizovao Novogodišnju predstavu za decu pod nazivom : Deda Mraz u pampersu. Po pozivu ovom predstavom gostujemo u vaše firme, igraonice, tržne centre...Predstava je smešna, zanimljiva, interaktivna i namenjena je uzrastu dece od 4-12 godina.U samu predstavu je ukljucen Deda Mraz koji na kraju deli paketiće deci i slika se sa njima.


Naravno ako se ipak odlučite naNovogodišnju zabavu naš Deda Mraz može u društvu nekog od svojih drugara doći i zabaviti Vaše mališane veselim igrama, slikama po licu, figurama od balona.


Informacije na tel. 061/1839864 i 011/744-1644


www.animacijadece.webs.com


 Kontakt telefon: 061/183-9864
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Decica
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org