Kante za smeće KT11 i KT12

13/01/2021 Ostalo za decu

Cena: Dogovor

Kupujem Prodajem Oglas

Mnogi od nas su naučeni da kad u blizini nema kante za smeće papirić od bombone ili žvake stavimo u džep pa bacimo kad pronađemo kantu. A šta raditi kad nema kante ili je ona uništena i pohabana?


Kante za otpatke su potrebne i važne ukoliko želimo da živimo u urednom i uredjenom okruženju. Dugotrajne i funkcionalne i da ih ima dovoljno, to je ono što je važno, zar ne?


Napravljene od čeličnog lima i zaštićene epoksidom i poliuretanskom bojom. Mogu biti izrađene po Vašoj zamisli i obojene u skladu sa Vašim objektom. U skladu sa potrebama i zahtevima vrši se cinkovanje i plastificiranje.


Posetite nas i zajedno možemo dizajnirati ono što Vi poželite. Zajedno sa Vama stvorićemo savremen dizajn i ponudićemo povoljne cene. Možemo Vam obećati i održavanje proizvoda- farbanje, popravku, ankerisanje…ukoliko Vam budu namerno lomili i uništavali imovinu. Nastojimo da ponudimo kompletnu uslugu i zadovoljstvo kupaca je naš prioritet.

Više informacija

Broj Pregleda Oglasa:36
Referentni ID oglasa:#13518
Kontakt telefon:064 85 20 434

Komentari

Copyright © 2021 |   Sva prava zadržana |   www.prodajemkupujem.org |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - oglasite, kupite i prodajte