Electra Straight 8 3i …Custom “Toxic”

3800 €

Slavko - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
24/12/2016
Novi kupujem prodajem oglasi: 16
ID: 7665
24/12/2016

Kupujem prodajem oglas

Electra Straight 8 3i …Custom “Toxic”


 


   Potpuno nova Electra (Attitude) Straight 8 3i, komplet Custom urađena, sa pripremom podloge, oblikovanjem i zapunjavanjem varova (Alu-ram), nanešen Primer i osnovna boja, urađen Airbrush (ručno oslikana) u kombinaciji sa 3-stage farbanjem –Brilliant “Toxic Green”, lakirana VOC lakom visokog sjaja, polirana i voskirana.


   Točkovi u potpunosti raspleteni, obruči urađeni od “0” sa kompletnom pripremom, 3-stage farbanje uz Airbrush oslikavanje, završni VOC lak visokog sjaja.


   Žbice rađene od “0”, (72 komada), ofarbane u “Chameleon effect”- 4 sloja uz završno lakiranje !


Cena: 3800 €


Redak model (USA), nikad vožen, Unikatan !


...više na FB strani: AirSekus-Airbrush & Design


 


CENA: 3800 Eur


 


 


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Slavko
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org