Apartmani Beograd

Dogovor

Apartmani Beograd

No User Photo
ID: 10136
28/03/2018

Kupujem prodajem oglas

APARTMANI BEOGRAD


Najbolji apartmani u Beogradu, za svaku priliku, prema potrebi.


Najbolje cene apartmana, smeštaj moderan, prijatan, u centru Beograda. Luksuzni apartmani po veoma povoljnim cenama. Prijatan ambijent garantuje lep odmor u Beogradu. Ako ste prvi put u Beogradu, posetite nas i izaberite apartman po vašoj želji uz našu preporuku.


 


Lukas apartmanipredstavljaju spoj dizajna, arhitekture i komfora na jednom mestu. Obilazeći mnoge hotele i apartmane godinama unazad i vođeni trendom širenja Beograda kao svetske metropole, došli smo na ideju da napravimo apartmane.


 


 


Kontakt: 069 690 610


 


Lukas apartmani Beograd


 Kontakt telefon: 069 690 610
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 4 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org