nova VILA

140000 rsd

market-ing - Profil oglašavača

Lokacija:
01/02/2017
Novi kupujem prodajem oglasi: 37
ID: 7953
01/02/2017

Kupujem prodajem oglas

prodajem novu vilu za ljude koji znaju sta hoce , vila je nova , jedinstvena planski donesena iz Svajcarske  , vila se nalazi na 4 km , magistralom ka moru , 300 metara isnad magistrale a ispod brda Cigote , u naselju Smiljanica zakosi ,, namerno sam je gradio u najlepsem delu Zlatibora ,, jer je Zlatibor postao cist GRAD ,, sa bukom . guzvom , glasnom muzikom , bez parkinga ,,,,,,,,,,,!


internet , wifi , tv , total , video nazor , grijanje u celoj vili , topla voda , vila je LUX , sa 4 zvezdice svi kreveti su od 2m. 3 parking mesta sa kliznom kapijom , ......!


za vise slika ukucajte ( vila CIGOTA )  + 381 64 4965361


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
market-ing
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org