Nekretnine

Vozila

Kućni ljubimci

Usluge

Sve za stan, kuću...

Građevinarstvo

Mašine i alati

Odeća,obuća,dodaci

Računari

Telefoni

Audio,TV, foto

Poljoprivreda

Sport i rekreacija

Sve za decu

Posao

Muzika i instrumenti

Zdravstvo

Odmor & Turizam

Firme

Ostali oglasi

Prati oglas Objavljeno: Pre 4 godina Beograd, RS

Nutrivet hrana za pse

Dogovor

Opis 244 puta viđen oglas

NUTRIVET, francuska hrana za pse i mačke ULTRA premium kvaliteta, bez žitarica, bez genetski modifikovanih sastojaka, bez veštačkih boja i konzervanasa KLIKNITE na link ispred ili sliku, da vidite cene naših proizvoda, kao i aktuelne popuste, NAŠ ONLINE PET SHOP SA CENAMA I AKTUELNIM POPUSTIMA: http://www.new-instinct.com/online-petshop/proizvodjaci/nutrivet/   INNE formule imaju oko 40% proteina ODGAJIVAČI: http://www.new-instinct.com/odgajivaci   Uvoznik i distributer za Srbiju: New Instinct doo Description: ☎011/28 31 727, 063/873 51 71


Pakovanja: 12, 15, 20 kg. Proizvodjač iz Francuske iz jednog pogona snabdeva sve distributere u svetu, zbog stroge kontrole kvaliteta.


Besplatna dostava po celoj Srbiji za svaku vreću čija je vrednost viša od 5.000,00 din.

Dodatne informacije

Kontakt telefon: 0638735171
Kupi i prodaj sigurno! Izbegavajte prevare tako što ćete kupovati/prodavati lokalno i plaćati pouzećem. Kupovina i prodaja se obavlja na neki od načina koji se dogovora međusobno između prodavca i kupca, pri čemu su oglašivači dužni da pruže apsolutno tačne informacije o sebi i robi i uslugama koje oglašavaju. Nikada nemojte koristiti neproverene sisteme za plaćanje niti kupovinu obaviti pre nego što proverite sve detalje oglašivača.

Komentari 0

Nema komentara