Krovni prozori standardni i po meri

20/03/2019 Vrata, prozori, bravarija

Cena: Dogovor

Kupujem Prodajem Oglas

Krovni prozori svih standardnih dimenzija i po meri, KIPERI,ROTACIONI I FIKSNI. Obezbedjena je garancija na prozore od 5 godina prevoz i montaza. Prozori su izradjeni od lameliranog drveta smreke bez cvorova i prelakarini su sa tri sloja poliuretanskog laka. Obezbedjen je kvalitetan okov ,italijanska rucica za otvaranje,ostakljivanje izvedeno izolacionim staklom 24mm (4+16+4) Rucka je pozicionirana na dnu prozorskog okvira sto omogucava lakse i jednostavnije rukovanje, bez obzira na visinu na kojoj je prozor postavljen. Nacin vesanja i funkcionalna rucka na dnu okvira osigurava komforno koriscenje i rad.
U cenu je uracunata aluminijumska opsivka sa snegobranom plastificirana u braon-smedju boju i olovnom zavesom za crep,za ravne krovove ide al-lim Ono sto je veoma vazno, sto je i glavni zadatak opsivke, jeste da vrse drenazu vode i snega dalje od prozora kao i da zastiti od vetra.
Kupovinom i ugradnjom nasih prozora dobijate odlican odnos cene i kvaliteta.Kontakt tel. 011/ 3596-078, 064/17-17-104 

Više informacija

Broj Pregleda Oglasa:330
Referentni ID oglasa:#11224

Komentari

Copyright © 2021 |   Sva prava zadržana |   www.prodajemkupujem.org |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - oglasite, kupite i prodajte