Termoblok tipa “Ion Master”

13/09/2020 Vodovod i grejanje

Cena: Dogovor

Kupujem Prodajem Oglas

Izrađuju se sa snagama od 5, 7, 15, 21 i 30 kW.


Snabdeven je kotlom, kontaktorom, osiguračima, razmenjivačem toplote, digitalnim ampermetrom, digitalnim termometrom-radnim, digitalnim termostatom, zaštitnim termostatom, manometrom, ventilom za punjenje i pražnjenje instalacije, sigurnosnim ventilom, odzračnim lončetom, dozerom za pripremu elektrolita, cirkulacionom pumpom i ekspanzionom posudom. Pri ugradnji termobloka, potrebno je samo povezati ga sa instalacijom (cevima i radijatorima) i priključiti ga na dovod električne energije, tako da se obim posla i radova znatno smanjuje.
Takođe, ovaj termoblok sadrži nečujnu sklopku (solid state relay), koja je primerena snazi kotla, otporna je na strujne udare i bezbedna pri korišćenju.


Uz kupljeni termoblok, dobijaju se i tečnosti neophodne za pravilan rad sistema.


Za veće količine termoblokova, važe posebni popusti.


Moguća je opciona ugradnja internet termostata. Kontakt oko cena.


Jedno od najpovoljnijih rešenja za grejanje. Moguće je samostalno korišćenje termobloka ili u kombinaciji sa bilo kojom drugom vrstom grejanja (etažno, centralno, podno itd. )


Neke od prednosti termobloka u odnosu na toplotne pumpe:


Kod kotla u termobloku ne postoji mogućnost kvara, dok se kod toplotnih pumpi kompresor može pokvariti;
Toplotna pumpa proizvodi buku tokom rada, dok je termoblok nečujan;
Toplotna pumpa (vazduh-voda) mora neprestano raditi tokom zimskog perioda, što dovodi do povećanih troškova. Termoblok se može uključivati i isključivati po potrebi.

Više informacija

Broj Pregleda Oglasa:154
Referentni ID oglasa:#11945
Kontakt telefon:0641168098

Komentari

Copyright © 2021 |   Sva prava zadržana |   www.prodajemkupujem.org |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - oglasite, kupite i prodajte