PVC stolarija Grocka - MiboPlast

PVC i ALU stolarija 1212 puta viđen ID: 6086
Dogovor

Oglas postavljen 03/05/2016. Izmenjen 06/12/2021.

Oglas

Scan QR QR CODE

Pvc stolarija Miboplast Grocka nudi sledeće usluge:

 

Demontaža stare drvene, alu i pvc stolarije, uzimanje mera za stolariju, montaža nove pvc stolarije. Pored standardnih usluga vršimo i ugradnju komarnika i venecijanera, rolo vrata, balkonska vrata, ulazna vrata ... itd.

 

Naša pvc stolarija je izrađena od kvalitetnih pvc profila, okova i montira se od strane obučenih profesionalaca za ovaj posao.

 

Sa nama ste sigurni i leti i zimi jer naša pvc stolarija obezbeđuje veliki broj objekata na teritoriji opštine Grocka čime smo zadovoljni, i zato vam sa ponosom preporučujemo da nas posetite ili pozovete u vezi ponuđenih usluga.

 

S poštovanjem

 

PVC stolarija MIBOPLAST Grocka

 

http://www.miboplast.co.rs/

------------------------------------------


Ali, proverite detaljno da li postoji PVC Kaluđerica, i dali neke firme rade i ALU stolariju u Kaludjerici po povoljnijim cenama.


Korisni saveti:

 

Saveti pri izboru prozora

 

Zbog dugotrajnosti savremene građevinske stolarije, većina ljudi je svesna da o kupovini ili zameni prozora i vrata na stanu ili porodičnoj kući odlučuje samo jednom. S druge strane prozori i vrata su važan građevinski element koji utiče na izgled kuće, stana ili poslovnog prostora, te je zbog toga potrebno biti izuzetno pažljiv oko izbora svih detalja novih prozora. Mnoge arhitekte su složne u tezi da je prozor jedan od najvažnijh,ali i najkreativnijih delova fasade koji svojom veličinom i oblikom može ulepšati, ali i pokvariti izgled fasade.

 

Međutim u unutrašnjosti kuće ili stana započinju još bitnije uloge prozora. Naime, prozor kao funkcionalni element treba da zadovolji puno zahteva. Zbog činjenice da prozor predstavlja kontakt sa spoljnim svetom, mora da omogući kvalitetno provetravanje i obezbedi dovoljno prirodne svetlosti u stanu. Pored toga, uloga prozora je: zaštita od nepogoda, termička i zvučna izolacija, a u ekstremnim situacijama zaštita od vandalizma i požara.

 

Prema osnovnom materijalu za proizvodnju, prozore delimo na:

  1. Drvene
  2. PVC
  3. Aluminijumske

Pored ovih postoje i obični čelični prozori, zatim prozori od nerđajućeg čelika, kao i prozori napravljeni od kombinacije osnovnih materijala PVC-a i aluminijuma, drveta-aluminijuma i tome slične.

 

Drveni prozori

Drvo kao prirodni materijal ima veliku sposobnost upijanja vlage, što može da dovede do promene dimenzija, a to za prozor nije dobro. Vlaga veoma oštećuje drvo zbog čega kvalitetni drveni prozor mora biti veoma dobro impregniran, što ga čini skupim. Sa druge strane impregnacija drvenih prozora ne znači da je proizvod dugotrajan, što znači da drveni prozori traže često i zahtevno održavanje.

 

PVC prozori

 

PVC je zahvalan materijal, neosetljiv na vlagu uz odlične termo-izolacione osobine . Primenom PVC porofila za izradu stolarije se dobijaju građevinski elementi koji praktično ne zahtevaju nikakvo održavanje za razliku od drvene stolarije , međutim PVC ima dimenzijskih ograničenja po pitanju statičkih opterećenja koja može podneti. Da bi se ojačali u njih se dodatno ugrađuju metalna ojačanja sa antikorozivnom zaštitom. Ta ojačanja daju prozoru potrebnu masu i stabilnost, zbog toga treba izbegavati PVC prozore u čija krila nisu postavljena ojačanja.

 

 

Aluminijumski prozori

 

Sa stanovišta statičkih svojstava aluminijum je odličan konstrukcijski materijal. Znači pogodniji je za izradu velikih prozora nego što su to drvo i PVC. Međutim, kako je aluminijum dobar provodnik toplote, odnosno slab izolator, aluminijumski prozori bez termičkog prekida imaju slaba izolaciona svojstva. Taj nedostatak je rešen konstrukcijskom rešenjima koja su omogućila da se prozori prave od aluminijumskih profila sa prekinutim termičkim mostom (tzv. profili sa termičkim prekidom), ugradnjom materijala male termičke provodljovosti (najčešće poliamid) između elemenata od aluminijuma. Tako su drastično poboljšna njegova izolaciona svojstva.

 

Aluminijum je izuzetno osetljiv na prisutnost soli u vazduhu (galvanski efekat) što uzrokuje pojavu izbijanja soli na površinu aluminijuma , ali je i to svojsvo poboljšano zaštitnim premazom, a uobičajno je elektrostatičkim nanosima, tako zvanim praškastim bojenjem ili eloksiranjem. Kod vrata i prozora od aluminijuma posebnu pažnju posvetite kvalitetu obrade spojnih mesta profila – uglova.

Lokacija

Smederevski Put 24
Kaluđerica
Grocka
Beograd
Republika Srbija
Vidi lokaciju →

Komentari

Nema komentara
Dodajte komentar
Pošalji poruku
PVC MiboPlast
PVC MiboPlast
1 aktivnih oglasa
Unregistered user

Trgujte bezbedno!

Nikada ne plać́ajte depozit na bankovni račun dok ne upoznate prodavca, ili dok ne vidite potpisan kupoprodajni ugovor.
Nijedan ozbiljni privatni oglašivač ne traži akontaciju pre nego što se sretnete i obavite kupoprodaju.
Primanje email obaveštenja sa skeniranim ID-om ne znači da ste identifikovali pošiljaoca. To radite na licu mesta, kada se vidite ili potpišete kupoprodajni ugovor.
Prijavite nepravilan oglas
No phone number Pošalji poruku
Vi ste profesionalni oglašivač? Napravite nalog
Non-logged user
Zdravo wave
Dobrodošli! Prijavite se ili registrujte