Daska za terasu od Sibirskog Ariša (podni deking). Uvoz iz Rusije.

17 €

Listva - Profil oglašavača

Lokacija: Bosna i Hercegovina
03/02/2018
Novi kupujem prodajem oglasi: 2
ID: 9930
03/02/2018

Kupujem prodajem oglas

Kvalitetna terasna daska (deking) od pravog Sibirskog Ariša. Uvoz iz Rusije. 

Sibirski ariš je idealni prirodni materijal za izradu svih vrsta drvenih konstrukcija tamo gde je potrebna dugotrajna otpornost na vlagu i truljenje, jer ovo drvo ne upija vodu i nije podložno truljenju. A pored toga postoji i još veliki broj unikatnih osobina koje su specifične za ovo drvo i zbog kojih ono je veoma cenjeno. 

Nudimo sledeće klase kvaliteta: Ekstra, A, B, C i `VS`, koje se razlikuju uglavnom količinom čvorova. Sve klase proizvoda su pogodne za izradu: terasa, podnih obloga oko bazena, podova za terase i pristaništa, staza za baštu a takođe za kupatila ili saune. 

Dimenzije: 27mm (deb), 143mm (šir), 4000mm (duž) 

Cene su od 17 €/m2 (`VS` klasa) 

Jedna strana je rebrasta, druga je glatka. 

Uz kupovinu od 40 m2 isporuka besplatna ! 

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte!Kontakt telefon: +381 65 289 5241
Youtube video oglas na Kupujem Prodajem
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Listva
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org