Nekretnine

Vozila

Kućni ljubimci

Usluge

Sve za stan, kuću...

Građevinarstvo

Mašine i alati

Odeća,obuća,dodaci

Računari

Telefoni

Audio,TV, foto

Poljoprivreda

Sport i rekreacija

Sve za decu

Posao

Muzika i instrumenti

Zdravstvo

Odmor & Turizam

Firme

Ostali oglasi

Prati oglas Objavljeno: Pre 1 godine Kruševac, Rasinski, RS

Blažujka - građevinska oplata

1500 rsd

Opis 579 puta viđen oglas

Blažujka je izrađena od brezovog drveta, na čiju je površinu obostrano nanesen fenolni film odnosno folija. Najveća primena blažujke je u građevinarstvu, najviše za oplate. Takođe se koristi za podove u utovarnom prostoru kamiona. Postoje dve vrste blažujki: obostrano glatke i antislip gde je jedna strana hrapava - koristi se tamo gde je neophodno sprečiti klizanje materijala, obično u prevoznim sredstvima.


Mogućnost besplatne isporuke za veće poručene količine (dodatni popust).


Ukoliko ste u prilici da lično preuzmete oplatu (sa stovarišta u Kruševcu), odobravamo 5% popusta na planiranu kupovinu.


░▒▓█ 18mm OPLATA █▓▒░


Glatka 18mm----1250x2500----1.500din/m2 Hrapava 18mm----1250x2500----1.600din/m2


░▒▓█ 21mm OPLATA █▓▒░


Glatka 21mm----1250x2500----1.700din/m2 Hrapava 21mm----1250x2500----1.800din/m2


Laminantna površina ploče je visoko otporna na razne prirodne i hemijske efekte. Spomenuta otpornost čini je nezamenjivom za upotrebu u grubim uslovima rada pri izradi linearnih, nelinearnih i specijalnih oplata, kao i sistema oplata.


Breza je vrsta drveta koja zbog svojih karakteristika daje proizvodu odlična mehanička i estetska svojstva. Veoma je pogodna za građevinsku industriju, bez obzira da li se koristi za klasično šalovanje, ili u oplatnim sistemima. Radi se i sa protivkliznim filmom i ima veliku primenu u izradi podova za sve vrste transportnih sredstava (kamione, autobuse, vagone, prikolice.


Široka paleta modernih građevinskih materijala. Više od 30 godina iskustva.


▀▄▀▄▀▄ LIDER U DISTRIBUCIJI GRAĐEVINSKOG MATERIJALA ▄▀▄▀▄▀

Dodatne informacije

Kontakt telefon: 063603100
Kupi i prodaj sigurno! Izbegavajte prevare tako što ćete kupovati/prodavati lokalno i plaćati pouzećem. Kupovina i prodaja se obavlja na neki od načina koji se dogovora međusobno između prodavca i kupca, pri čemu su oglašivači dužni da pruže apsolutno tačne informacije o sebi i robi i uslugama koje oglašavaju. Nikada nemojte koristiti neproverene sisteme za plaćanje niti kupovinu obaviti pre nego što proverite sve detalje oglašivača.
Tehnokomerc DOO Tehnokomerc DOO uspešno posluje u trgovinskoj delatnosti već trideset godina. Svojim profesionalnim zalaganjem zadobili smo poverenje renomiranih klijenata i dobavljača, odgovarajući svakom tržišnom izazovu na najbolji mogući način - imajući u vidu i zahteve koji nisu u osnovnoj paleti distribuiranih proizvoda. Tehnokomerc čini sve kako bi Vam bio na usluzi za duga vremena! Objavljeno pre 3+ godine

Komentari 0

Nema komentara