Zidne apoteke za prvu pomoć na radnom mestu

Dogovor

Netprodaja - Profil oglašavača

Lokacija: Bosna i Hercegovina
13/01/2018
Novi kupujem prodajem oglasi: 32
ID: 9969
13/02/2018

Kupujem prodajem oglas

BeoKul VIP DOO je ovlašćen od strane licenciranog proizvođača Project Pharmacy DOO – Novi Sad za dalju distribuciju i prodaju priručnih apoteka za pružanje prve pomoći na radnom mestu. Priručne apoteke su zidni ormarići ili prenosive torbe sa određenim sadržajem koje je propisalo Ministarstvo po Uredbi iz 2016. godine, (Službeni glasnik RS broj 109/2016 od 31.12.2016. godine).


Po ovoj uredbi, svaka firma je u OBAVEZI da poseduje sredstva za pružanje prve pomoći kao i da omogući edukaciju zaposlenima na ovu temu.


Broj i sastav zidnih ormarića koje jedna firma treba da poseduje u svakom trenutku je definisana brojem zaposlenih i to:


·         firma do 20 zaposlenih jedan zidni ormarić ili prenosivu torbu


·         firma od 21 do 100 zaposlenih 2 zidna ormarića ili prenosive torbe i


·         na svakih narednih 100 zaposlenih još po jedna torba ili zidni ormarić


Takođe, ne vezano za broj zaposlenih svaka firma na jednom spratu mora da poseduje barem po jedan zidni ormarić ili prenosivu torbu.


Sadržaj ormarića je definisan Uredbom i u skladu je sa propisima.


 


Upozorenje: Nepostupanjem po Pravilniku i Uredbi i neposedovanjem zidnih apoteka poslodavac rizikuje da plati visoke kazne koje se kreću od 800 000 rsd do 1M rsd.


 


KUPOVINOM MEDICINSKIH SREDSTAVA OD NEOVLAŠĆENIH LICA IZLAŽETE SE KONTROLI NADLEŽNIH INSPEKCIJA ZBOG PRIBAVLJANJA MEDICINSKIH SREDSTAVA SUMNJIVOG KVALITETA


 


Ormariće kao i sve potrebne dokumente možete pogledati na sajtu www.zidneapoteke.com


Kontakt telefon: 069 44 44 001


 


Kontakt mail: prodaja@zidneapoteke.comOcenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Netprodaja
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org