Autoprikolica HUMBAUR 203015

Dogovor

Božović Milan - Profil oglašavača

Lokacija:
15/01/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 5
ID: 7464
04/12/2016

Kupujem prodajem oglas

Bavarska prikolica na Srpskom tržištu, Humbaur je u svetu prikolica kao što je BMW i Mercedes u svetu automobila ime koje garantuje kvalitet. 
Registracija je vaša, sve ostalo je naše, prikolica poseduje svu prateću dokumentaciju kao što su COC(atest), tipsku homologaciju za ovaj tip prikolice, već odrađen tehnički pregled. . . . . . , Registracija se vrši unošenjem dokumentacije u MUP, toliko jednostavno! ! ! ! 

HUMBAUR HA 203015 

Broj osovina: Dvoosovinka 
Konstrukcija: Aluminium Bruto težina. 2000 kg 
Neto težina: 1633kg 
Duzina tovarnog prostora: 3030 mm 
Dužina spoljašnja : 4460 mm 
Širina unutrašnja: 1500 mm 
Širina spoljašnja: 2004 mm 
Visina stranica: 350 mm 
Prednja stranica se otvara: Da 
Visina prikolice: 900 mm 
Visina tovarnog prostora:525 mm 
Za sva dodatna pitanja stoimo vam na raspolaganju.Kontakt telefon: 0645115482
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Božović Milan
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org