Nissens Autohladnjaci Srbija

Dogovor

tamara - Profil oglašavača

Lokacija:
06/06/2016
Novi kupujem prodajem oglasi: 98
ID: 7875
20/01/2017

Kupujem prodajem oglas

Nissens Autohladnjaci Srbija     


Swiss trade DOO preduzeće osnovano 1993 u Kragujevcu sa namerom da postepeno gradi svoje ime na temeljima kvaliteta, korektne saradnje, poštovanju rokova i svih ugovornih obaveza. Osnovna delatnost preduzeća već dugi niz godina je zvanično zastupništvo Danske fabrike auto i kamionskih hladnjaka Nissens. A/S Hladnjaci vode, Hladnjaci Ulja Intercooleri Hladnjaci Klime Grejaci Kabine Saca Industrijski Hladnjaci OE.


Reparacija Hladnjaka I Intercoolera za Kamione Autobuse Gradjevinske Masine Lager Nissens Proizvoda u Srbiji obuhvata preko 2000 Razlicitih Artikla. Isporuka iz Danke jednom Nedeljno, Pored toga bavimo se zastupništvom i prodajom proizvoda takodje danske fabrike izduvnih sistema za teretna vozila Dinex.


A/S Sedište firme je u Kragujevcu, ulica Kneza Mihaila 231. 034305040


Poslovnica u Beogradu, Omladinskih Brigada 102 0112624103


Poslovnica u Novom Sadu, Cankareva 27. 021447505


office@swisstrade-online.com


www.swisstrade-online.com


S postovanjem SWISS TRADE


General Manager Petrovic SlobodanOcenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
tamara
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org