Antiradar Srbija- Antilaser Srbija

Dogovor

Antiradar - Profil oglašavača

Lokacija:
16/07/2014
Novi kupujem prodajem oglasi: 13
ID: 8932
13/07/2017

Kupujem prodajem oglas

 


ANTIRADAR – PARKING SENZOR


 


* Najmanji antiradari na svetu!


* NE prikazuje grešku na laserskom (policijskom) radaru, kao i na kamerama
* Ometač radara sa funkcijom parking senzora


* Ovlašćeni uvoznik za Srbiju, Crnu Goru, BIH


* Uređaji se NE vide na vozilu, STEALTH ugradnja


* Vodeći i najbolji Antiradari u celom svetu
* Zvanični smo uvoznik KIYO, i ne radimo sa jeftinim i ne korisnim Kineskim uređajima


* Garancija


* Cene kreću već od 200eur
ANTIRADAR - LASER OMETAČ je novi inteligentni laserski ometač, koji štiti vaše vozilo od svih policijskih laserskih merača brzine(laserskih radara) i laserskih kamera za merenje brzine. Ugrađena naj savremenija tehnologija, osigurava vrhunske performanse. Pouzdano štiti vaše vozilo na svim udaljenostima i pri svim brzinama!


 


 


KIYO ne dozvoljava policijskom radaru da vam izmeri brzinu.


U istom trenutku kada senzori(jammer-i) detektuju laserske zrake(kada vas policajac “puca” sa radarom) uredjaj ce vas zvucno i vizuelno obavestiti. U istom trenutku treba da smanjite brzinu na dozvoljenu i iskljucite uredjaj. Na taj nacin vi prolazite bez problema, jer vam policija ocitava brzinu koja je dozvoljena. Imate sasvim dovoljno vremena da prikocite na dozvoljenu brzinu!


 


Za vise informacija budite slobodni da nas kontaktirate na:


063/813-4649


 


www.antiradar.rs


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Antiradar
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org