Alati i oprema za automobile

Dogovor

Kupujem Prodajem Oglasi - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
04/08/2013
Novi kupujem prodajem oglasi: 368
ID: 5788
26/02/2016

Kupujem prodajem oglas

Polovni automobili od sada imaju i kategoriju za alate i opremu za automobile.


Molimo vas da sve oglase za alat i potrebnu opremu za automobile, motocikle, čamce, brodove i sva ostala vozila postavljate u ovoj kategoriji.


Šta spada u alat za vozila ?


Na primer, ključevi, gedore, mazalice, šrafcigeri i razni drugi alati za popravku i održavanje vozila.


Šta spada u opremu za vozila ?


Na primer, rezervne sijalice, paket osigurača, lanci za sneg, rezervni točak, nožna pumpa, dizalica, prsluk, prva pomoć, sedišta za decu, bebi sedište, prekrivači za auto, zimska oprema, dodaci za audio i video, bluetooth ... itd.


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Kupujem Prodajem Oglasi
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org