Stomatoloska ordinacija Cukarica

Dogovor

dir.wienna - Profil oglašavača

Lokacija:
16/04/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 312
ID: 7729
29/12/2016

Kupujem prodajem oglas

STOMATOLOSKA ORDINACIJA CUKARICA -STOMATOLOSKA ORDINACIJA ZARKOVO


-Stomatološka ordinacija Prim. dr Zlata Rula Beograd ,nalazi se u ulici Bitoljska 16 u Zarkovu, opremljena je savremenom stomatološkom opremom i pruža usluge iz svih oblasti stomatologije, održavanja i lečenja zuba, za decu i odrasle.


NAGRADITE SEBE FANTASTICNIM OSMEHOM JER VI TO ZASLUZUJETE!


Usluge ordinacije Prim. dr Zlata Rula


• ORTOPEDIJA VILICA


• PROTETIKA


• BOLESTI ZUBA


• ORALNA HIRURGIJA


• PARADONTOLOGIJA


• ENDODONCIJA


• REPARATURE TOTALNIH I PARCIJALNIH PROTEZA


• ESTETSKA STOMATOLOGIJA


• DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA


Lep osmeh I Vas cini lepim. Samo pravilno rasporedjeni zubi ostace dugo zdravi.Ortodontsko lecenje vise nije rezervisano samo za decu.Zahvaljujuci najnovijim tehnikama i kod odraslih mogu da se postignu odlicni rezultati.


Vise informacija na : http://www.ordinacijarula.com


Posetite I nasu stranicu : https://www.facebook.com/Stomatoloska-ordinacija-Primdr-Zlata-Rula-131592633539998/


Za sva Vasa pitanja pozovite ,tu smo za Vas! STOMATOLOSKA ORDINACIJA ZARKOVO


011/2395078;064/1990547Kontakt telefon: 0641990547
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
dir.wienna
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org