Tapetarska radnja ŽIG

Dogovor

ŽIG tapetarska radnja

No User Photo
ID: 6243
04/06/2016

Kupujem prodajem oglas

Tapetarska radnja ŽIG


Tapetarska radnja ŽIG postoji od 2006 godine. Naša osnovna delatnost je tapaciranje nameštaja, prapravka nameštaja, reparacija i restauracija starih fotelja, stolica, taburea ... itd. Dakle, sve što je u vezi sa tapaciranje i sličnim uslugama. Tapaciranje obavljamo sa vašim ili našim materijalom, po dogovoru.


Tapaciranjem se bavimo profesionalno i iza sebe imamo veliko iskustvo i veliki broj predmeta koje smo izradili i prepravili. Posedujemo stručan tim za izradu kao i montažu nameštaja. Izlazimo na teren i prepravke često puta možemo obaviti i na licu mesta.


 


Poseban program je izrada BERŽERA sa našim ili Vašim meblom.


 


Sve naše usluge možete videti na sajtu
TAPETARSKA RADNJA ŽIG BEOGRAD


 


BESPLATNA IZRADA PROJEKTA ZA POSLOVNE PROSTORE
Tapaciramo NAMESTAJ ZA SVE VRSTE POSLOVIH PROSTORA


 


CVETKOVIĆ   ŽIVICA I  GORAN


Tapetarska radnja ŽIG
063 8760 980
069 3348556


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org