Skola stranih jezika Smart

1 rsd

dir.wienna - Profil oglašavača

Lokacija:
16/04/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 311
ID: 9236
30/08/2017

Kupujem prodajem oglas
Škola stranih jezika Smart


Škola stranih jezika Smart počela je sa radom 2001. godine. U ponudi imamo kurseve engleskog, francuskog, nemačkog, grčkog, kineskog, španskog i italijanskog jezika. Nastava je prilagođena različitim uzrastnim grupama počev od engleskog zabaviišta, kurseva za predškolski uzrast, đake, omladince do kurseva za odrasle. U ponudi su I specijalizovani kursevi kao I priprema za međunarodne ispite: FCE,CAE,CPE,TOEFL i IELTS.


Nastavu izvode predavači sa dugogodišnjim iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda I sredstava.


Redovni upisni rokovi u školi smart se organizuju dva puta godišnje i to:


-Od 20. Avgusta do 20. Septembra


-Od 15. Januara do 15. Februara


Škola Smart je u saradnji sa Oxfordom Centrom iz Beograda čije sertifikate dobijaju svi uspešni polaznici po polaganju završnog ispita.


Svi programi su usklađeni su sa evropskim nivoima i standardima.


Ekskluzivno, škola smart obezbedjuje prevoz polaznika od kuće/posla do škole i nazad.


Kontakt telefon: 063203528
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
dir.wienna
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org