Sudski tumač za engleski jezik

18/11/2017 Ostale usluge

Cena: 800 rsd

Kupujem Prodajem Oglas

Stalni sudski prevodilac za engleski jezik. Radim prevode dokumenata, ugovora i svih ostalih vrsta tekstova iz raznih oblasti sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski jezik sa OVEROM. Overeni prevod vam dostaljam u dva primerka odštampan. Po vašoj želji, dokumenta mogu da vam pošaljem kurirskom poštom na kućnu adresu uz plaćanje pouzećem.


Magistar sam engleskog jezika i književnosti, Univerzitet u Novom Sadu i profesionalni prevodilac sa 28 godina radnog iskustva u Naftnoj industriji Srbije i Udruženju naučnih i stručnih prevodilaca Vojvodine. U Naftnoj industriji Srbije sam, radeći kao prevodilac, predavač,   PR menadžer i glavni i odgovorni urednik kompanijskog časopisa Naftagas promet,   stekla iskustvo iz spoljne trgovine, odnosa s javnošću (PR), novinarstva, marketinga, tehnike, pregovaranja, držanja prezentacija, isl.
Radim sve vrste prevoda sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski. Specijalizovana za sudske i pravne prevode, naftnu industriju, tehniku, komercijalu (ugovori, poslovna dokumentacija, biznis planovi, itd. ), SAP, IT, standarde, ekologiju, transport, medicinu, opšte teme.     


Cena jedne prevodilačke strane je 800 dinara – 1800 karaktera sa razmacima. Za veće tekstove cena po strani je 700 din.


 


Član sam najveće  internacionalne platforme za prevodilačke usluge   ProZ. com  http: //www. proz. com/translator/988657

Više informacija

Broj Pregleda Oglasa:28
Referentni ID oglasa:#9630
Kontakt telefon:+381 60 4301017
Rate Listing:
Trenutna Ocena: /5 0 Ocena

Komentari

Copyright © 2019 |   Sva prava zadržana |   www.prodajemkupujem.org |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - oglasite, kupite i prodajte