Sudski tumač za engleski jezik

800 rsd

Ljiljana Lukan - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
29/05/2014
Novi kupujem prodajem oglasi: 15
ID: 9630
18/11/2017

Kupujem prodajem oglas

Stalni sudski prevodilac za engleski jezik. Radim prevode dokumenata, ugovora i svih ostalih vrsta tekstova iz raznih oblasti sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski jezik sa OVEROM. Overeni prevod vam dostaljam u dva primerka odštampan. Po vašoj želji, dokumenta mogu da vam pošaljem kurirskom poštom na kućnu adresu uz plaćanje pouzećem.


Magistar sam engleskog jezika i književnosti, Univerzitet u Novom Sadu i profesionalni prevodilac sa 28 godina radnog iskustva u Naftnoj industriji Srbije i Udruženju naučnih i stručnih prevodilaca Vojvodine. U Naftnoj industriji Srbije sam, radeći kao prevodilac, predavač,   PR menadžer i glavni i odgovorni urednik kompanijskog časopisa Naftagas promet,   stekla iskustvo iz spoljne trgovine, odnosa s javnošću (PR), novinarstva, marketinga, tehnike, pregovaranja, držanja prezentacija, isl.
Radim sve vrste prevoda sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski. Specijalizovana za sudske i pravne prevode, naftnu industriju, tehniku, komercijalu (ugovori, poslovna dokumentacija, biznis planovi, itd. ), SAP, IT, standarde, ekologiju, transport, medicinu, opšte teme.     


Cena jedne prevodilačke strane je 800 dinara – 1800 karaktera sa razmacima. Za veće tekstove cena po strani je 700 din.


 


Član sam najveće  internacionalne platforme za prevodilačke usluge   ProZ. com  http: //www. proz. com/translator/988657Kontakt telefon: +381 60 4301017
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Ljiljana Lukan
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org