RAD OD KUĆE PREKO INTERNETA - Dodatna zarada

Besplatno

Zlata Markovic - Profil oglašavača

Lokacija:
12/10/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 51
ID: 9959
11/02/2018

Kupujem prodajem oglas

Potrebni ozbljni saradnici za rad u legalnoj američkoj marketing kompaniji, gde na svom računaru preko interneta obavljate poslove prodaje, reklamiranja i promocije  (važi za sve gradove). 


 


Obezbedjena obuka na našem jeziku sa  sponzorom i radnim timom. 


 


Zarada po učinku, redovna mesečna isplata na PayPal ili Payoneer MasterCard. 


 


Siguran posao i mogućnost redovne zarade za sve koji provode dosta vremena na internetu. Nezaposleni, zaposleni, domaćice, penzioneri, invalidi, studentii, izgradite stabilan online biznis i trajne mesečne prihode u proverenoj svetskoj kompaniji.


 


Ja sam Zlata Marković, SFI Team Leader, medju 10 najboljih, u kompaniji radim preko 2 godine. Tražim ozbljne i vredne saradnike koje ću obučiti za samostalan rad.  


 


Uslovi: osnovno poznavanje rada na računaru, internet konekcija, 25+  i odgovoran pristup poslu.


 


EMAIL: internetzarada021@gmail.com


INFORMACIJE I PRIJAVA  (link u pretraživač)>> http://bit.ly/2C9aBngOcenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Zlata Markovic
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org