Čišćenje stana, kuće Beograd

Dogovor

Marina

No User Photo
ID: 6068
24/04/2016

Kupujem prodajem oglasČišćenje stanova i kuća


Potrebno vam je: Čišćenje stana, peglanje, kuvanje, sađenje cveća, baštenski radovi, održavanje domaćinstva i pomoć u kući ?


 


KONTAKT TELEFON: 061  20  10 912
Najpovoljnije čišćenje stana u Beogradu, u sledećim mestima: Konjarnik, Zvezdara, Vračar, Crveni  Krst, Kaluđerica, Dušanovac, Bulevar Kralja Aleksandra. U obzir dolaze i sva ostala mesta bliže navedenim.


Brzo i pedantno čišćenje prostorija.


Kvalitetno čišćenje stambenog prostora. Za čišćenje stana koriste se isključivo kvalitetna i ekološki čista sredstva za čišćenje. Maksimalni popusti za čišćenje.
 


ČIŠĆENJE STANA BEOGRAD - POVOLJNO
- Čišćenje stana i kuće


- Čišćenje poslovnog prostora i kancelarije


- Čišćenje stambene zgrade, dnevno, nedeljno ili mesečno.


- Čišćenje lifta, podova i stepeništa koji su zaprljani.


 


Pored odžavanja higijene u zgradama, poslovnim prostorima, nudim i uslugu održavanja higijene u Vašim stanovima:  • - redovno spremanje stanova

  • - povremeno spremanje stanova

  • - veliko spremanje stanova

  • - spremanje stanova posle adaptacije i krečenja

  • - čišćenje stanova pred tehnički prijem zgrade nakon završetka svih građevinskih I molerskih radova.


 
- Pranje mekih i tvrdih podova, voskiranje parketa, brisanje drvenog nameštaja i zaštita


- Pranje nameštaja, suvo i mokro


- Pranje trakastih zavesa i čišćenje PVC i ALU venecijanera


- Generalno čišćenje stana posle izlaska ili pre ulaska stanara u stan.
- Čišćenje stanova nakon farbarsko-molerskih ili građevinskih radova, odnošenje smeća u kontejner


- Razni saveti za čišćenje i održavanje stana


 


POMOĆ U STANU I KUĆI


- Pomoć u kući i kod raznih kućnih aktivnosti: spremačica: kuvanje, spremanje jela, pranje sudova, zalivanje cveća, orezivanje baštenskog rastinja, ruža, cveća, uređenje bašte, sadnja cveća, negovanje cveća u stanu, košenje trave, zalivanje, šišanje žive ograde i drugo.


- Spremanje zimnice i jela, kuvanje, pripremanje hrane za veselja, rođendane, svadbe, krštenja, saveti za održavanje domaćinstva.


- Pomoć starijim licima, nega i briga o dnevnim potrebama i obavezama (lek, hrana, novine, plaćanje računa, odnošenje smeća ... i dr).
Cena čišćenja po dogovoru.


Cena čišćenja stana može biti po radnom satu ili po dogovoru sa vlasnikom stana.


U obzir dolazi i posao uslužno "održavanje domaćinstva" za besplatno stanovanje u kući ili stanu (kompenzacija). Takođe, slobodno me kontaktirajte ako vam je potrebna usluga "čuvanje stare osobe", nega i pomoć starim licima.


 


KONTAKT TELEFON: 061  20  10 912
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org