Dušek Memoflex Akcija + poklon jastuk

Dogovor

House decor - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
17/04/2016
Novi kupujem prodajem oglasi: 35
ID: 7913
24/01/2017

Kupujem prodajem oglas

Ukoliko želite da kupite penasti dušek a da nije pretvrd onda je Memoflex idealan dušek za vas. Memofleks se smatra dušekom iz zlatne sredine jer je spoj udobnosti, kvaliteta i pristupačne cene.

Memofleks je jedan od najpopularnijh dušeka, jer predstavlja odličnu kominaciju tvrdoće i udobnosti dušeka.  Po tvrdoći on spada u grupu srednje tvrdih penastih dušeka.

Visok je 20 cm i sastoji se od 3 vrste pena: PU, Sky Cell I Memorijske pene.

Kombinacija PU I Sky Cell pene predstavlja odličnu osnovu za dušek, jer PU pena daje čvrstinu I tvrdoću dušeka dok sky cell pena omogućava nesmetano cirkulisanje vazduha kroz dušek.

Memorijska pena je završnica dušeka i postavlja se u visini od 3cm. Ova pena se prilagođava telu u kontaktu sa pritiskom i teperaturom, jednako raspoređujući težinu tela. Kada se pritisak ukloni memori pena se vraća u svoj provobitni oblik.

Memory pena dušeku daje dodatnu udobnost i mekoću koja je glavna karakteristika ovog dušeka i zbog cega je jedan od najprodavanijih modela.

Kao i drugi penasti dušeci tako i memofleks poseduje skidajuću štepanu navlaku koja pruža  antialergijsku zaštitu. Navlaka se sastoji od 80 pamuka I 20 likre, i pere se u veš mašini na 30 stepeni.

 


Memeofleks je dušek koji će vam omogućiti brz odmor i opuštanje od svakodnevnih obaveza i stresa.

    


 


 Kontakt telefon: 0606696608
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
House decor
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org