Afrodita bracni kreveti od punog drveta, parene bukve

15999 rsd

House decor - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
17/04/2016
Novi kupujem prodajem oglasi: 35
ID: 7268
15/11/2016

Kupujem prodajem oglas

Afrodita bracni kreveti su izrađeni od punog drveta, parene bukve, odličnog kvaliteta. Uzglavlje, uznožje rade se od drveta debljine 4cmi bočne stranice rade se od drveta debljine 2cm, a mogu biti i sve stranice 4 cm što povecava cenu kreveta. 

*dimenzije kreveta Afrodita: 

• Širine kreveta: 120,130,140, 150, 160,(170,180, 190,200 uz doplatu)

• Dužine kreveta: 190 i 200cm, i ekstra dužine: 210 i 220cm (uz doplatu na standardnu cenu kreveta)
Moguća izrada vanstandardnih dimenzija
*Boje kreveta Afrodita: 

Svi kreveti iz naše ponude mogu se bajcovati – tonirati u sledećim bojama: wenge, trešnja, natur, mahagoni, orah, bela, beli bajc.
U cenu kreveta uračunata je podloga za dušek-letvice od punog drveta. 
Napomena: Cena kreveta je za gotovinsko placanje uz kupovinu dušeka. 
Mogućnost dostave i montaže na teritoriji Beograda, slanje kurirsim službama po pristupačnim cenama. 
Mogucnost placanja na rate ( do 10 rata ) čekovima građana i platnim karticama. Kontakt telefon: 0606696608
Youtube video oglas na Kupujem Prodajem
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
House decor
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org