POVOLJNO prodajem kombinovani frižider

5 rsd

milos - Profil oglašavača

Lokacija: Bosna i Hercegovina
29/07/2018
Novi kupujem prodajem oglasi: 2
ID: 10743
29/07/2018

Kupujem prodajem oglas

Kombinovani frižider marke BEKO, model DSA28000, kupljen 2010.godine, samootapajući. Frižider je bez mehaničkih oštećenja, nikada se nije kvario pa nije ni popravljan. 


Zapremina frižidera je 210 litara, a zamrzivača 51 litar. Ukupna bruto zapremina je 280 litara.    Zbog potrebe za većim kapacitetom frižidera i zamrzivača kupio sa novi i veći, sa tehnologijom hladjenja No frost, pa mi ovaj više nije potreban. Lično nisam bio zadovoljan kako hladi frižider, a zamrzivač radi korektno.


 


 Kontakt telefon: 060/313-0002
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
milos
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org