POSAO OD KUĆE PREKO INTERNETA

Besplatno

Zlata Markovic - Profil oglašavača

Lokacija:
12/10/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 49
ID: 8392
05/04/2017

Kupujem prodajem oglas

SIGURAN ONLINE POSAO promocije, prodaje i marketinga u legalnoj stranoj kompaniji. Zarada po učinku: gradite tim saradnika, prodajete proizvode, otvarate svoju prodavnicu itd. Radi se iz online kancelarije sa vašeg kompjutera (tableta, mobilnog). Obezbedjena praktična obuka na našem jeziku. Redovna mesečna isplata na Payoneer MasterCard. Nema nikakvih obaveznih kupovina ni članarina. Idealan posao za dopunu kućnog budžeta svih koji provode dosta vremena na internetu. Nije važno odakle ste, nije potrebno prethodno iskustvo.


Uslovi: osnovno poznavanje rada na računaru, internet konekcija i ozbiljnost u radu. Engleski poželjan, ali nije neophodan. 


 


INFO I PRIJAVE DO 1. MAJA>>  http://sfioglas01.blogspot.rs/


KONTAKT: internetzarada021@gmail.com


 


Ja sam Zlata Marković, domaćica i mama troje dece iz Novog Sada. Dve godine radim kao Team Leader u SFI, medju 10 najuspešnijih sponzora, vodim tim sa preko 4000 ljudi. Nudim dugoročan, legalan posao saradnika i lidera u stabilnoj kompaniji koja posluje već 20 godina. Nije potrebno prethodno iskustvo, posle registracije prolazite kroz obuku. Ono što naučite primenjujete na internetu i tako ostvarujete zaradu. Tražim vredne i ozbiljne saradnike koje ću obučiti za rad u uspešnoj ekipi (nije svejedno ko vam je mentor). Ako ste spremni da profesionalno napredujete, izgradite interesantan posao i trajne online prihode, iskoristite šansu.


 


INFO, KONTAKT I PRIJAVE DO 1. MAJA (u pretraživač)>> 


Moj Kompjuter – Moja KancelarijaOcenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Zlata Markovic
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org