Izrada web sajta - Web Fabrika

Dogovor

Uroš - Profil oglašavača

Lokacija:
04/10/2016
Novi kupujem prodajem oglasi: 2
ID: 6967
04/10/2016

Kupujem prodajem oglas

Hajde da vašu priču pretvorimo u piksele...


Statični i dinamični sajtovi praćeni modernim i jedinstvenim responsive & retina ready dizajnom. Jednostavni za upotrebu na svim uređajima bilo na desktopu, tabletu ili telefonu.


Naš apsolutni prioritet u poslovanju i nešto od čega ne odstupamo jeste kvalitetna izrada web sajta, a posledično i zadovoljan klijent.


Pratimo najnovije trendove u dizajnu i primenjujemo ih u izradi Vašeg sajta.


Pogledajte ovde neke od naših završenih radova.
Cenovnik usluga webfabrike...
IMATE PROJEKAT ZA NAS?


Super! Hajde da ga uradimo zajedno


 Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Uroš
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org