Branje voca u Slovackoj

70 €

saska0525 - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
25/12/2017
Novi kupujem prodajem oglasi: 46
ID: 10889
23/08/2018

Kupujem prodajem oglas

Potrebni radnici (SR,BiH I CG) za branje sezonskog voca u Slovackoj. Nema ogranicenja u polu I godinama, bitno je da zelite da radite.


Radno vreme 10-12h dnevno, nedeljom do 11h pre podne.


Placa se po kilogramu 20-40 centi  ili 3eur/h za posao razredjivanja jabuka I breskvi. Mesecna zarada iznosi 700-1300 eur.


Obezbedjen jedan obrok uz doplatu 1,5 eur.


Akontacije na nedeljnom nivou do prve plate. Plata od 18-21-og u mesecu za prethodni mesec.


Obezbedjen I besplatan smestaj 2-4 soba.


Prevoz od smestaja do plantaze obezbedjen I besplatan.


Potrebno je poneti original diplomu ili svedocanstvo osnovne skole overeno Apostille pecatom u sudu radi izdavanja ID kartice u Slovackoj.


Prvi ugovor na 3 meseca.Za prijavu poslati fotografiju pasoša, original diplomu ili svedoèanstvo osnovne skole overeno Apostille pecatom i kontakt telefon. Polazak je iz Beograda. Cena prevoza i usluga je 70 eur i placa se na polasku. Za dodatne info: telefon i viber +381616653375, Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
saska0525
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org