SADNICE MALINE POLANA I POLKA

Dogovor

tamara - Profil oglašavača

Lokacija:
06/06/2016
Novi kupujem prodajem oglasi: 98
ID: 8326
22/03/2017

Kupujem prodajem oglas

 Prodaja sadnog materijala Maline Polana i Polka. Sadnice su licno iz naseg maticnjaka sa svom pratecom dokumentacijom.Ovom sortom se bavimo vec duze vreme i obradjujemo licno oko 8ha.Svi zainteresovani neka nas kontaktiraju preko navedenog br. telefona i pitajte sve vezano oko sadnje i pripreme zemlje BESPLATNA KONSULTACIJA).


Za sve koji planiraju vece zasade neka dodju licno do nas i uvere se o potencijalu obe sorte. Dodatne informacije oko cene I porucivanja:


Kontakt:
0606603282


 


Zeljko Stevanovic ParageKontakt telefon: 0606603282
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
tamara
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org