Rasadnik Braca Topalovic doo

Dogovor

dir.wienna - Profil oglašavača

Lokacija:
16/04/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 312
ID: 7021
12/10/2016

Kupujem prodajem oglas
Rasadnik Braca Toplaovic, lipolist, Sabac


Rasadnik je osnovan 1931. Godine,osnivac je Ivan M. Topalovic.Tadasnja delatnost rasadnika je bila proizvodnja sadnica voca.


Posle visedecenijskog uspesnog poslovanje ,od 2006. Godine rasadnik posluje u sklopu preduzeca Rasadnik Ruza Braca Topalovic DOO. Glavna delatnost novoosnovanog preduzeca je proizvodnja sadnica ruza,cetinara,liscara,siblja,projektovanje,podizanje I odrzavanje zelenih povrsina.


Kapacitet rasadnika je


-150000 sadnica ruza godisnje


-15000 sadnica cetinara


-5000 sadnica ukarsnog bilja.


Kupovina ruza I cetinara je stvar poverenja . Mi to poverenje moramo da opravdamo.


Vise informacija na : http://www.bracatopalovic.com/


Kontakt tel:015/274347;015/274368
Kontakt telefon: 015274347
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
dir.wienna
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org