Nekretnine

Vozila

Kućni ljubimci

Usluge

Sve za stan, kuću...

Građevinarstvo

Mašine i alati

Odeća,obuća,dodaci

Računari

Telefoni

Audio,TV, foto

Poljoprivreda

Sport i rekreacija

Sve za decu

Posao

Muzika i instrumenti

Zdravstvo

Odmor & Turizam

Firme

Ostali oglasi

Politika privatnosti

 

ProdajemKupujem.org

Prodajem Kupujem  portal je zvanično pokrenut 10. marta  2012. god.  Sajt je u privatnom vlasništvu, a za proveru regularnosti na sajtu je ovlašćeno više profesionalnih administratora.

Oglasni prostor je osmišljen tako da se nakon registracije, potpuno besplatno dodaju oglasi, kako bi se ljudima omogućilo i olakšalo oglašavanje na internetu.

Oglasni prostor se može koristiti samo u dobronamerne svrhe, kao način informisanja posetilaca o uslugama, proizvodima, polovnim stvarima ... itd, kroz kratke tekstualne, foto i video oglase.

Kao takav, u daljem tekstu Prodajem kupujem , potpuno besplatno objavljuje vaše oglase koji su u skladu sa zakonom RS o  oglašavanju na internetu.

Nismo profitabilna organizacija i ne zarađujemo nikakav novac od oglasa. Naša aktivnost je potpuno "freelance" i kroz razvoj i unapređenje softvera želimo da ljudima olakšamo oglašavanje. Međutim, sve mere predostrožnosti smo takođe predvideli pa je za dodavanje i objavljivanje oglasa na sajtu obavezna registracija i pregled i provera oglasa od strane administratora. Svaki oglas ima svoj ID (lični identifikacioni broj) prema kome se utvrđuje i ko je vlasnik oglasa (oglašivač).

Aktivnosti vas kao oglašavača mogu biti praćene ukoliko se posumnja u njihovu dobru nameru. U tom slučaju, mogu biti preduzete određene kaznene mere od strane administratora.

 

- ProdajemKupujem ne objavljuje niti će objaviti vaše podatke na sajtu osim onih podataka koje samovoljno želite da objavite prilikom predaje oglasa, To znači da imate mogućnost da sami odlučite da li ćete na sajtu javno postaviti vaš email i telefon,

ili ćete zadržati privatnost i kontakt ostvarivati kroz naš bezbedni sistem email komunikacije na sajtu.

Podaci kao što su: e-mail adresa, ime, nadimak i broj telefona su vaše vlasništvo i zato vas molimo da svoje podatke pre objavljivanja oglasa proverite i odlučite šta želite da bude objavljeno na oglasu. Vaš profil na PK portalu biće dostupan svim registrovanim korisnicima.

Uvek proverite opciju da li želite da vaš telefon odnosno email adresa budu vidljivi svima ili samo registrovanim korisnicima.

 

- ProdajemKupujem.org vaše podatke jedino može ustupiti organima gonjenja Republike Srbije, na pisani zahtev, ako ste povredili osnovna načela oglašavanja i putem svog oglasa uticali negativno na ljude  ili podsticali ljude na bilo koji vid nezakonitih radnji.

- Ako želite da se vaši podaci uklone sa sajta, možete to i sami učiniti na svom PK korisničkom nalogu. Ako ne možete da uklonite ili izmenite sami svoje podatke, obavestite nas o tome kako bi smo preduzeli potrebne radnje.

 

- Ako imate problema kod podešavanja naloga, molimo vas da nas kontaktirate. Mi ćemo to učiniti umesto Vas.

 

- Kao registrovani oglašivač, možete dodavati, menjati i brisati svoje oglase, komentarisati tuđe oglase ili upozoriti na spam, uvredljiv oglas i neprikladan sadržaj. Za svako obeležavanje oglasa, molimo vas da nam to javite i putem email poruke.

 

- Ukoliko imate problem sa dodavanje ili brisanjem oglasa, takođe nam javite putem email poruke.

- Na ProdajemKupujem portalu je najstrožije zabranjeno oglašavanje bilo kakvog oblika pornografije, pedofilije, narkomanije i oglasa sa političkom sadržinom. Takvi oglasi biće automatski izbrisani sa portala a oglašavač zabeležen u bazi za prijavu nadležnim organima.

- Ukoliko primetite prevaru na portalu, sumnjiv oglas ili spam, molimo vas da nam to odman javite ! Pored svakog oglasa videćete jedinstvaeni ID oglasa u formi #broj  koji ste u obavezi da nam pošaljete kako bi smo znali o kom je oglasu reč. Poruke koje ne sadrže URL oglasa ili  ID oglasa neće biti uzete u obzir.

- Prodajem Kupujem ne naplaćuje regularne (standardne) oglase, a može naplatiti reklamni prostor na sajtu, po dogovoru sa klijentom jer ovaj oglasni prostor vlasnika.

- Maksimalno 30 dana od dana objavljivanja oglasa biće čuvani oglasi i podaci o oglašivaču. Posle toga, ukoliko ogals ne bude produžen, sistem automatski briše sve podatke.

 

- Prodajem kupujem prikuplja sledeće podatke: IP (lokacija) posetioca, ime i prezime, telefon i email. Ovi podaci nam služe za praćenje aktivnosti na sajtu. Nikada nećemo vaše podatke proslediti trećem licu. Vaši podaci su kvaliteteno enkriptovani i zaštićeni od krađe. Podaci se čuvaju najviše 30 dana od dana postavljanja oglasa. Ukoliko ne obnovite oglas, vaše članstvo traje još 15 dana nakon čega ćete morati ponovo da se registrujete.

 

- Na sajtu se takođe koristi Google Analytics radi praćenja saobraćaja i poseta. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće (cookies) za prikazivanje odgovarajućih oglasa na našim stranicama.
Pomoću kolačića DART Google prikazuje oglase svim čitaocima našeg sajta na osnovu njihovih poseta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Vi kao korisnici možete deaktivirati korištenje DART kolačića posetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže. Inače, Google prikuplja samo IP adrese koje mu služe za uspešno analiziranje broja poseta na određenom sajtu. Google na našem portalu ne prikuplja bilo kakve privatne podatke o oglašivaču. Takođe, na sajtu postoje i Google Adsense reklame koje popunjavaju prostor i vizuelno ulepšavaju sajt. Klikom na ove reklame možete biti preusmereni na zanimljive adrese ili informacije koje su vam potrebne. ProdajemKupujem ne utiče na te adrese i sav sadržaj biće otvoren u novom prozoru ne remeteći glavnu stranicu sa oglasima.

- Google analitika (Google analytics) prikuplja podatke posredstvom kolačića (Cookies) u cilju analize poseta sajtu i služe isključivo u te svrhe. Ako ne želite da vas ovo obaveštenje o prihvatanju kolačića opterećuje, možete preuzeti i instalirati na vašem računaru Google Analytics Opt-out Browser Add-on . Ovaj dodatak služi za prihvatanje ili odbijanje obaveštenja o prihvatanju kolačića.

 

Zahvaljujemo se na odvojenom vremenu i upoznavanju sa našom politikom privatnosti.

 

Srdačan pozdrav !

 

Prodajem Kupujem Oglasi

www.prodajemkupujem.org

Da li imate dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas