Pitanja i odgovori

Pitanja

 

1. Šta se oglašava na portalu ProdajemKupujem.org ?
2. Da li je oglašavanje besplatno ?
3. Da li se oglas odmah vidi posle dodavanja ?
4. Koliko traje objavljeni oglas na portalu?
5. Zašto je potrebna registracija za dodavanje oglasa ?
6. Kako da postavim svoj oglas?
7. Kako se pretražuju Prodajem Kupujem oglasi ?
8. Zaboravio/la sam svoju lozinku, šta da radim?
9. Čemu služi Moj pk (Moj ProdajemKupujem) ?
10. Kako da prijavim bilo kakav problem ili grešku na portralu?
11. Zašto mi ne stižu e-mail obaveštenja sa portala ?
12. Kako da promenim e-mail adresu?
13. Kako se ocenjuju članovi portala ProdajemKupujem.org ?
14. Da li su i kako zaštićeni moji lični podaci ?
15. Pretrpeo/la sam spamovanje od strane korisnika portala. Šta da radim?
16. Moj oglas je završen. Prodao sam artikle. Šta da radim? Kako da izbrišem oglas ?
17. Da li su oglašivači (kupci i prodavci) zaštićeni na sajtu i kako ?
18. Zašto moj oglas ni posle 24 h nije objavljen na sajtu ?

 

 

Odgovori na pitanja

 

1. Na ProdajemKupujem.org portalu se može oglašavati sve ono što je u okviru predviđenih kategorija i podkategorija.

Uvredljivi i oglasi koji sadrže linkove, pornografski sadržaj, iritirajuće elemente, promocije političih stranaka, lične stavove i slično nisu dozvoljeni za objavljivanje

 

2. Oglašavanje na Prodajem Kupujem je potpuno besplatno. Vaši oglasi će ostati na portalu garantovano 30 dana, nakon čega ih morate re-aktivirati, izmeniti ili obrisati ako je oglas završen, realizovan ili više nema smisla da se pojavljuje na našem portalu.

 

3. Vaš oglas će biti vidljiv odmah nakon dodavanja na sajtu, u određenoj kategoriji na vrhu i na početnoj strani portala u delu "najnoviji prodajem kupujem oglasi".

 

4. Oglasi traju minimum 30 dana od dana objavljivanja. Mi nećemo obrisati vaš oglas ni 15 dana posle isteka ovog roka ako Vi ne preduzmete obavezne korake: izmena oglasa, produžetak oglasa ili brisanje oglasa.

 

5. Registracija je obavezna za postavljanje oglasa iz više razloga a neki od njih su: statistika portala, zaštita oglašivača od spama, kontrola oglasa i oglašivača u cilju sprečavanja povrede stavki zakona o oglašavanju RS.

 

6. Oglas se postavlja tako što se najpre registrujete. Zatim, pošto ste već prijavljeni, kliknete na dugme "DODAJ OGLAS", izaberete kategoriju, opis oglasa, slike, popunite ANTI-SPAM kod i pošaljete svoj oglas.

 

7. Pretraživanje oglasa Prodajem Kupujem je veoma jednostavno. Sve što imamo u našoj bazi možete pronaći unošenjem pojma za pretragu. Ako niste pronašli oglas koji tražite, promenite pojam za upit ili proverite adekvatnu kategoriju oglasa.

 

8. Ako ste zaboravili svoju lozinku, nikakav problem. Mi ćemo vam poslati staru ili novu lozinku. Potrebno je samo da popunite vašu email adresu s kojom ste se registrovali na Prodajem Kupujem portalu.

 

9. Vaš pk panel je mesto gde možete uređivati vaše oglase, pratiti statistiku oglasa, komunicirati sa nama, produžiti oglase ili brisati. Vaš pk panel je vaša urednička stranica na portalu.

 

10. Bilo kakav problem koji primetite na PK portalu, ili imate Vi bilo šta da sugerišete, učinićete to slanjem e-mail poruke prek ostranice Kontakt PK

 

11. Ako vam ne stižu obaveštenja sa našeg PK portala, proverite da li vam naše poruke nisu stigle u "Junk" . Ako jesu, obeležite ih kao "Safe" - "bezbedne poruke". Ako i dalje ne stižu, koristite stranicu za pomoć.

 

12. Kako se menja e-mail adresa ? Lako. Prijavite se na vaš pk panel, u delu "izmeni email", unesite staru i novu email adresu i zatim otvorite poruke na novoj email adresi da potvrdite vlasništvo nad email adresom.

 

13. Članove PK portala možete ocenjivati tako što ispod svakog oglasa pronađete "zvezdice", i odabarete od 1 - 5 zvezdica. Takođe se na isti način ocenjuju i oglasi.

 

14. Svi vaši lični podaci su kriptovani, zaštićeni i nikada neće biti dostupni trećim licima. Vaša email adresa i telefon neće biti javni ako ih Vi sami ne objavite u nekom oglasu. U tom slučaju, mi ne preuzimamo odgovornost za spam.

 

15. Ako neko sa našeg portala na vas vrši spam, šalje vam prekomeran broj email zahteva, poruka, obaveštenja ili vas uznemirava na vaš telefon, najpre proverite da li ste u vašem PK nalogu zaštitili svoje podatke. Vas može da kontaktira samo osoba koja je registrovani korisnik Prodajem Kupujem portala, i zato je veoma važno da nam na vreme prijavite bilo kakav pokušaj spamovanja, vređanja i sl.

 

16. AKo se vaš oglas završio. Prodali ste ili kupili uspešno, vreme je da svoj oglas deaktivirate ili izbrišete. Prijavite se na vaš PK nalog i na vrhu sajta naćićete opciju "Moj pk nalog". Uđite na svoj nalog i sa leve strane izaberite opciju "Uredi oglase". Pronađite oglas gde će vam biti ponuđene opcije "Izbriši" ili "Uredi". Brisanjem oglasa trajno brišete isti iz baze oglasa.

 

17. Već smo u politici privatnosti objasnili način na koji štitimo podatke. Ako niste sigurni kako se dodaje oglas na sajtu i pod kojim uslovima, pročitajte Uputstvo za dodavanje oglasa. Kada kažemo oglašivač, mislimo na prodavca koji postavlja oglas za prodaju ili kupca koji postavlja oglas za kupovinu ali ne i posetioca na sajtu koji želi da kupi nešto od prodavca bez potrebe da se registruje. Štitimo samo podatke registrovanih oglašivača (lični podaci koji se unose kod registracije). Ove podatke sistem čuva najviše 30 - 45 dana od dana registracije. Ukoliko posle 15 dana nakon isteka oglasa oglašivač ne proveri svoje podatke, sistem će automatski izbrisati podatke. To znači da će biti potrebna ponovna registracija. Podatke koje možemo imati od posetioca su IP adresa, lokacija odakle je došao na sajt i vrsta i softver uređaja sa koga je pristupio sajtu. Prodavac i kupac ulaze u razgovor, dogovor i / ili obligacioni odnos posredstvom informacija iz oglasa postavljenih na sajtu. Prodajem Kupujem oglasi nisu odgovorni za neznanje i nemar posetilaca / oglašivača (kupac ili prodavac) - ( neću da proverim oglas, neću da se uverim u tačnost informacija, neću da pročitam upozorenje na sajtu, postaviću tuđe slike, ostaviću lažne podatke ... itd). S druge strane, mi ne možemo da zaštitimo oglašivača / prodavca / kupca od prevare i obmane. Prevaru ili obmanu može da otkrije samo onaj ko je prevaren ili obmanut. Ukoliko se dogodi prevara ili obmana, odgovornost snose prodavac / kupac a oštećena strana je dužna da nam to pismeno saopšti (pošaljite ID oglasa) kako bi smo preduzeli potrebne korake - brisanje oglasa, provera podataka oglašivača i sl.

 

18. Vaš oglas nije objavljen zato što ste verovatno spamovali, ubacili link u oglas, nepoželjan kod, pogrešili kategoriju ili oglasili nedozvoljen sadržaj. Takođe, neće biti objavljeni oglasi koji već postoje u našoj bazi. Isto tako, ako u roku od 45 dana obrišete oglas i ponovo objavite u nadi da će biti prvi, isti neće biti objavljen. Vodite računa o isteku svog oglasa (45 dana) od dana objavljivanja. Takođe, morate znati da je posle svake vaše izmene oglasa potrebno da administrator odobri te izmene.

Copyright © 2021 |   Sva prava zadržana |   www.prodajemkupujem.org |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - oglasite, kupite i prodajte