POTREBNI PRODAVCI - Rad od kuće

Besplatno

Zlata Markovic - Profil oglašavača

Lokacija:
12/10/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 49
ID: 9162
16/08/2017

Kupujem prodajem oglas

POTREBNI OZBILJNI SARADNICI za rad preko interneta u legalnoj američkoj marketing kompaniji, gde na svom računaru obavljate poslove prodaje, reklamiranja i promocije. Obezbedjena kompletna obuka na našem jeziku sa sponzorom i radnim timom. Zarada po učinku, redovna mesečna isplata na Payoneer MasterCard. Nema obaveznih kupovina ni članarina. Idealan stalan ili dodatni posao od kuće. Prilika da izgradite stabilan biznis i trajne mesečne prihode kroz slobodno vreme na internetu.  Nije leteći posao, brza zarada, klikanje na reklame, popunjavanje anketa, piramide i slično!


 


Ja sam Zlata Marković, SFI Team Leader, u kompaniji radim već dve godine.  Zbog povećanja obima posla tražim ozbiljne i vredne saradnike koje ću obučiti za samostalan rad.


Uslovi: stabilna internet konekcija, 25+, osnovno poznavanje rada na računaru i ozbiljan pristup poslu.


 


PRIJAVE do 1. septembra (+šansa za osvajanje početnih $250)>> http://sfioglas01.blogspot.rs/


KONTAKT: internetzarada021@gmail.comOcenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Zlata Markovic
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org