APARTMANI PARALIA-GRCKA

Dogovor

tamara - Profil oglašavača

Lokacija:
06/06/2016
Novi kupujem prodajem oglasi: 98
ID: 7898
23/01/2017

Kupujem prodajem oglas

 APARTMANI PARALIA-GRCKA


 


DRAGI GOSTI I DRAGI PRIJATELjI


Ukoliko zelite lep odmor i dobar boravak i takodje kupovinu to mozete dobiti samo u APARTMANI GRCKA PARALIA info@roomsvesna.gr , dragi prijatelji i gosti radimo zakup na deset dana,mesec dana, a moze i vise.


Radimo tokom cele godine ! Placanje mozete vrsiti i na rate s tim sto poslednja rata mora biti izmirena sedam dana pred pocetak putovanja,razmislite dobro pre rezervacije novac ne vracamo nazad!


Apartmani Grcka Paralia nalaze se 50m od mora ,u centru Paralie ,ulica OLYMPOY 7,na cetvrtom smo spratu,apartmani su sredjeni po evropskom standardu ,imaju pogled na more i glavne ulice tj.glavno setaliste!Pojedini apartmani imaju i masinu za ves i svaki apartman ima svoj sef koji vi zakljucavate za ostavljanje licnih stvari.


Cena : Klikom na fotografiju


Provedite odmor na pravi nacin I na predivnom moru.


Apartmani su razlititih kapaciteta.


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili zelite da rezerviste mozete nas dobiti na sledece brojeve telefona:
+0033612245764 France
(Viber, Whatsapp, Messenger) 


conic.vesna@yahoo.fr


Posetine Nas I na:


 


http://www.roomsvesna.gr/Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
tamara
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org