Seoski turizam u Srbiji

Dogovor

Kupujem Prodajem Oglasi - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
04/08/2013
Novi kupujem prodajem oglasi: 368
ID: 2558
31/07/2014

Kupujem prodajem oglas

Seoski turizam Srbija


Besplatni oglasi za seoski turizam u Srbiji na ProdajemKupujem.org. Oglasite  jednostavno i lako svoje selo sa svim njegovim karakteristikama i odlikama koje će dovesti turiste.


Seoski turizam ima veliki potencijal da pomogne opstanku sela uz negovanje tradicije, kulture i navika. Selo zaslužuje da bude viđeno upravo zbog toga što ima prirodnu lepotu i čar koje mame znatiželjne i ljude avanturiste koji vole da se psihički odmore.


Prednosti sela su velike u odnosu na sve gradove koji preferiraju beton, sive kamene površine bez drveća, veštačke travnjake i sve ono što ubija u pojam depresivne i umorne ljude radnike. Zato i kažemo da ko ima mogućnost da posećuje svoje selo taj je srećan čovek !


Naše predivne planine i etno stil koji se još uvek preferira u većini sela je nešto što se mora iskorititi na pravi način. Turizam u Srbiji nije preterano razvijena grana ali će vremenom postati pa sam seoski turizam kao mlada grana turizma ima potencijal da pokrene naša sela i doprinese njihovom bržem razvoju.


Unesite u oglas fotografije, video, tekst i kontakt. Mi pronalazimo turiste, klijente, kupce i prodavce na internetu !Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Kupujem Prodajem Oglasi
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org