Seoski turizam u Srbiji

31/07/2014 Sela - Seoski i Etno turizam

Cena: Dogovor

Kupujem Prodajem Oglas

Seoski turizam Srbija


Besplatni oglasi za seoski turizam u Srbiji na ProdajemKupujem.org. Oglasite  jednostavno i lako svoje selo sa svim njegovim karakteristikama i odlikama koje će dovesti turiste.


Seoski turizam ima veliki potencijal da pomogne opstanku sela uz negovanje tradicije, kulture i navika. Selo zaslužuje da bude viđeno upravo zbog toga što ima prirodnu lepotu i čar koje mame znatiželjne i ljude avanturiste koji vole da se psihički odmore.


Prednosti sela su velike u odnosu na sve gradove koji preferiraju beton, sive kamene površine bez drveća, veštačke travnjake i sve ono što ubija u pojam depresivne i umorne ljude radnike. Zato i kažemo da ko ima mogućnost da posećuje svoje selo taj je srećan čovek !


Naše predivne planine i etno stil koji se još uvek preferira u većini sela je nešto što se mora iskorititi na pravi način. Turizam u Srbiji nije preterano razvijena grana ali će vremenom postati pa sam seoski turizam kao mlada grana turizma ima potencijal da pokrene naša sela i doprinese njihovom bržem razvoju.


Unesite u oglas fotografije, video, tekst i kontakt. Mi pronalazimo turiste, klijente, kupce i prodavce na internetu !

Više informacija

Broj Pregleda Oglasa:321
Referentni ID oglasa:#2558
Ocenite ovog oglašivačaPrikaži ocene0.0

Komentari

Copyright © 2019 |   Sva prava zadržana |   www.prodajemkupujem.org |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - oglasite, kupite i prodajte