Bunda od pravog divljeg ocelota

5500 €

OglasnikAS - Profil oglašavača

Lokacija:
07/02/2015
Novi kupujem prodajem oglasi: 102
ID: 7115
25/10/2016

Kupujem prodajem oglas

Bunda od pravog divljeg ocelota, retko i cenjeno krzno


 


 


 


Bunda od pravog divljeg ocelota!


Očuvana. Cena bunde: 5.500 eura.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ocelot
(lat. Leopardus pardalis), poznat i kao obojeni leopard, McKenneyeva divlja mačka ili Manigordo (u Kostariki), divlja je mačka sa staništem u Južnoj i Srednjoj Americi te Meksiku. Njihovo krzno je veoma cenjeno i smatra se posebnom vrednošću, podseća na leoparda ili jaguara. Retko je.
Ocelot naraste do jednoga metra i ima prosečnu težinu od 10 do 15 kilograma, što ga čini najvećim pripadnikom u rodu Leopardus.
Kontakt: +38163221338Kontakt telefon: +38163221338
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
OglasnikAS
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org