Prodajem Salaš u Veterniku

170000 €

Milan - Profil oglašavača

Lokacija: Bosna i Hercegovina
07/07/2017
Novi kupujem prodajem oglasi: 2
ID: 8914
07/07/2017

Kupujem prodajem oglas

Prodaje se salaš u Veterniku sa razrađenim biznisom (paintball tereni), površine 8000m2 prema Dunavu.  • Nalazi se na oko kilometar od puta Novi Sad-Veternik i na 700m od reke Dunav, u produžetku Leptirove ulice.

  • Ima centralno grejanje na čvrsto gorivo, trofazna struja, gradski vodovod, hidrofor, 2 bušena bunara i pomoćni objekti.

  • Stambeni objekat je površine 150 m2 i sastoji se od dve odvojene stambene celine

  • Oko kuće je ograđen jedan deo dvorišta (2000m2)* Prilaz salašu sa tri strane

  •  Upisano u zemljišne knjige br. 1844 k.o. Veternik


Vlasnik: Milan Danojević,


Mobilni telefon za kontakt


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Milan
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org