Porodicna kuca

130000 rsd

market-ing - Profil oglašavača

Lokacija:
01/02/2017
Novi kupujem prodajem oglasi: 37
ID: 7976
04/02/2017

Kupujem prodajem oglas

Komforna porodična kuća, miran kraj, Novo naselje. 


Podrum sadrži garažu, radni deo, kotlarnicu i kupatilo. U blizini autobuska stanica, dom zdravlja, apoteka i trgovinski objekti.


U prizmelju se nalaze dnevna soba, trpezarija i kuhinja, kao i velika spavaća soba, zatim radna soba i kupatilo. Dnevna soba poseduje izlaz na natkrivenu terasu površine 30 kvadrata.


Na spratu su tri spavaće sobe, kupatilo i lođa.


 


Kontakt 064/322-4764


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
market-ing
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org