Novi Sad -OKOLINA 220m2 kuća sa lokalom

45000 €

Brankica - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
08/06/2016
Novi kupujem prodajem oglasi: 7
ID: 8595
14/05/2017

Kupujem prodajem oglas

Kuća i lokal na 12km od Novog Sada sa svim priključcima (voda,struja,gas,telefon,kablovska, KANALIZACIJA) legalizovana i uknjižena.


Kuća poseduje kuhinju sa svim elektro uređajima (Šporet,zamrzivač ,frižider,mašina za pranje sudova,gornje i donje elemente), trpezariju, kupatilo,predsoblje (sa cipelarnikom za 100 pari cipela ),ostavu i hodnik a na spratu tri sobe ,tri plakara za garderobu i vešeraj ,hodnik i jedno ne završeno kupatilo od 20m2.U svim sobama se nalazi odgovarajući ležaj i televizor sa policom i plus u dečijoj sobi pisaći sto sa policom za knjige.Radijatori su razvedeni po svim prostorijamaa u kuhinji i trpezariji pored radijatora ima i podno grejanje. U sklopu kuće je i lokal koji poseduje kompletan inventar za trgovinu(dva zamrzivača ,rashladnu vitrinu,fiskalnu kasu i fioku za novac,sve vrste polica i pult) takođe ima i razvedene radijatore .


Garaža sa zidanim kanalom od 5m gre je razvedena struja , sopstveni toalet gde i stoji mašina za pranje veša ,radni sto i mašina za pranje pod pritiskom , kosačica za travu ,gomila sitnog alata ( čekići ključevi , šrafcigeri ,itd), stega , plice i još jedan električni šporet na kome se sprema zimnica i koristi za potrebe terase.Ostavljen priključak za dodavanje radijatora u garaži .Na terasi se nalazi zidana pečenjara sa elektro motorom , roštiljem i kotlićem ,radna površina od keramike , sudopera sa toplom vodom i sto za 12 osoba,Terasa je natkrivena i postavljene su podne granitne pločice.


Dvorište je kompletno ograđeno i posađeno mlado voće (35 kom).Starosti pet godina .Udvorištu se nalazi kopani bunar od 15m i boks za psa.Ima posađenih 12 tuja i izberonirana ploča za bazen od 30m2 .Bazen je ob 18000l koji isto ostaje i dve ljuljaške .


Na 50m od kuće je autobusko stajalište sa koga plazi šest autobuskih linija tako da je super povezana sa Novim Sadom.Svakih dvadesetak minuta ima autobus.


 


Kuća je odmah useljiva jedino što je potrebno uraditi je krečenje unutrašnjih zidova .


Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Brankica
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org