DVE KUCE U STAROM KOSTOLCU

50000 €

gostoj81 - Profil oglašavača

Lokacija:
08/03/2017
Novi kupujem prodajem oglasi: 2
ID: 8170
08/03/2017

Kupujem prodajem oglas

Prodajem dve kuce u Starom Kostolcu 200 kvm+50 kvm stambenog prostora. kuce su na placu povrsine 4.82 ara. prilaz placu je sa glavnog puta. (ispred kuce je autobusko stajaliste)obe su useljive, imaju centralno gradsko grejanje, vodu, struju, telefonski prikljucak,internet, kablovsku. vlasnik 1/1. 
-kuca od 200 kvm ima: 
polusuturen(1.2m u zemlji i 1m iznad zemlje): 
kuhinja, ostava, hodnik, kotlarnica, garaza 
I sprat: soba, dnevna soba, kupatilo, hodnik 
potkrovlje: dve sobe, hodnik, ostava, kupatilo. 
-kuca od 50 kvm tj prizemna kuca: 
spavaca soba, hodnik, kupatilo, dnevna soba, kuhinja, podrum(ulaz za podrum je spolja) 
-Na placu je jos i pomocni objekat 10m x 4m 
Uz dogovor i doplatu postoji mogucnost da dosta toga od postojeceg namestaja i pokucstva ostavimo(ugradni plakari radjeni po meri itd) 
cena 50000 eOcenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
gostoj81
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org