Proizvodnja masina za kartonazu

Dogovor

Celik - Profil oglašavača

Lokacija: Srbija
05/11/2014
Novi kupujem prodajem oglasi: 27
ID: 8369
02/04/2017

Kupujem prodajem oglas

Nudimo Vam kompletno rešenje za opremanje Vaše proizvodnje u oblasti kartonaže u domenu malih, srednjih i većih kapaciteta, od mašina sa manuelnim upravljanjem i opsluživanjem, do sistema sa potpunim automatskim upravljanjem i poluautomatizovanim opsluživanjem.


Naš tim je sastavljen od vrsnih stručnjaka iz oblasti mašinstva i elektrotehnike tako da Vam lako možemo izaći u susret i kad su posebni zahtevi u pitanju.


Kako u našem pogonu imamo uvek kompletiranih po nekoliko standardnih mašina iz oblasti kartonaže uvek možete videti šta kupujete i koje su mogućnosti mašina, a i isporuka mašina je u vrlo kratkim rokovima.


 


Posedujemo sve vrste mašina za konvencionalnu obradu rezanjem, a pored usluga na tim mašinama možemo Vam ponuditi i usluge zavarivanja i izrade celokupnih konstrukcija, kao i remont mašina za kartonažu.Kontakt telefon: 036633055
Youtube video oglas na Kupujem Prodajem
Ocenite ovog oglašavača
Rezultati ocenjivanja 0 glasova
Celik
0 glasova

Korisne informacije

Poštovani oglašavači, budite uvek obazrivi i trgujte u okviru svoje zemlje kako bi ste izbegli prevaru. Takođe vam ProdajemKupujem.Org savetuje da proverite sve dostupne podatke oglašavača. Pri tome, najpre stupite sa njim u kontakt i tek onda obavite kupovinu/prodaju. Nipošto nemojte unapred bilo šta plaćati. Sajt prodajemkupujem kao online oglasnik ne može garantovati za bezbednost bilo kakve trgovine i plaćanja i ne ulazi u dogovor između oglašavača i kupca/prodavca. Anoniman način plaćanja je veoma nesiguran i rizičan. Plaćanje pouzećem u Srbiji je za sada najbolja i sigurna opcija za kupovinu i plaćanje robe i usluga preko interneta. Međutim, razni kupujem prodajem oglasi mogu biti postavljeni u vidu mamca ili prevare pa morate apsolutno tražiti potrebne informacije direktno od oglašavača. U slučaju bilo kakve neprijatnosti prijavite nam sumnjivi oglas ili oglašavača kako bi smo ga proverili, blokirali i preduzeli potrebne zakonske mere. Plaćanje čekovima, online ili platnim karticama nije preporučljivo. Preporučujemo slanje robe preko kurirske službe PostExpress, Royal Express i Bex.ProdajemKupujem.org